Over mij

Hoi, mijn naam is Evi... IK VIND HET FANTASTISCH DAT JIJ HIER BENT, DUS DAAROM WIL IK MIJ GRAAG EVEN AAN JE VOORSTELLEN…

Ik ben Evi Lemmens, ik ben 28 jaar oud ben getrouwd met de allerleukste man, Erik! We wonen in Lage Mierde, een heel klein boerendorpje in Brabant. Ik ben mama van 4 kindjes, 2 hier op aarde en 2 helaas niet hier op aarde, maar ze horen er wel bij!

IK BEGELEID JOU NAAR EEN LEVEN VOL VRIJHEID!

Graag neem ik jullie even mee terug de tijd in, naar de week dat de kans om de community Spiritueel Groeien over te nemen op mijn pad kwam. Na alle coachingstrajecten, cursussen, trainingen en opleidingen die ik bij Jolanda heb mogen volgen voelde ik eind januari 2024 ineens wat ik nu echt wilde met mijn bedrijf…. Mijn aanbod voelde ik binnen stromen, maar dat bedrijfsconcept heb ik dagen mee lopen worstelen… Het wilde maar niet, en ik heb het maar gelaten voor wat het was. En niets gebeurd met een reden, want achteraf weet ik waarom het niet lukte en ik het dus maar gelaten heb. Toen Jolanda op een donderdagavond vroeg of ik even tijd had om te zoomen, dacht ik uh ja, maar waarvoor dan? Ze stelde mij de vraag of ik haar kindje ‘Spiritueel Groeien’ over wilde nemen en ik heb volmonding JA gezegd. Ik heb er geen seconde over getwijfeld, dit voelde helemaal kloppend! Een kans met een gouden randje!

 

Nu dus even over mij, wie ik ben, en hoe ik hier terecht ben gekomen…

Ik heb een heftige jeugd gehad en ben daardoor mezelf altijd maar weggaan stoppen en ben me volledig aan gaan passen aan de mensen om mij heen. Ik leefde volledig op mijn brein en deed alleen maar datgene waarvan ik dacht dat andere dat van mij verwachtte. Alle spirituele tekens of energieën van mensen die ik zag en voelde of overleden personen die ik zag en mij boodschappen kwamen vertellen hield ik diep verborgen, want ik dacht dat mensen mij dan echt voor gek zouden verklaren….

 

En in 2021 besloot ik dat het tijd was om met mezelf aan te slag te gaan. En dit is echt de beste keuze ooit geweest... Ik begon met het inzetten van de oliën voor persoonlijke ontwikkeling, ik ontving energetische massages, ik ging naar Reiki behandelingen en leerde ook zelf om Reiki te geven, ik ontving diverse healings en readings. En ik ging naar iemand toe die NEI sessies gaf. Daar geloofde ik helemaal niets van en vond ik veel te zweverig, maar ik ben gegaan. En eenmaal bij haar voelde ik meteen dit is wat ik ook wil gaan doen! Zij heeft met deze behandelingen niet alleen fantastische dingen voor mij gedaan maar ook voor mijn kinderen… En zo wilde ik steeds dieper in die persoonlijke ontwikkeling duiken en ging ik nog verder opzoek naar wie ik nou echt ben. Op dat moment kwam Jolanda op mijn pad en ik besloot om samen met Jolanda de TRIP reis te gaan maken met de TATTVA kaarten en ben daardoor weer terug gekomen bij wie ik echt ben. En hierdoor heb ik gemerkt wat alle emoties steeds maar weg stoppen en continu leven vanuit de overtuigingen van andere met je doet. En dat dit je kan veranderen naar een compleet andere mens, wie je diep van binnen helemaal niet bent.

 

Hoe verder ik in die persoonlijke ontwikkeling dook, hoe meer ik verbonden raakte met mijn intuïtie. En ook in mijn spirituele ontwikkeling werd het tijd om te groeien. Ik werd hier mega enthousiast van en ontwikkelde mijn spiritualiteit in een razendsnel tempo.

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN...

Ik had in mijn leven al vele therapeuten, coaches en psychologen gezien en iedere keer kreeg ik nog meer trucjes aangeleerd en raakte ik steeds nog verder verwijderd van mezelf. Door de reis met de TATTVA kaarten heb ik ontdekt dat alles al in mij zit. De TATTVA kaarten hebben mij een compleet nieuw leven gegeven. Ik wist niet dat leven op deze manier kon. Maar die vrijheid is zo’n fijn gevoel dat ik dat iedereen gun. Dat ik niet meer door wel 1000 dingen per dag geraakt wordt geeft mij zoveel vrijheid, dit is pas echt LEVEN! En niet meer overleven...

 

Omdat ik door de TATTVA kaarten heb ervaren dat jezelf de sleutel tot succes bent, wil ik ook andere dit laten ervaren. En wil ik iedereen laten voelen dat alles al in je zit. Voel jij dat je ook aan de slag wil met alle emoties die je hebt weg gestopt? En voel jij dat je weer wil leven vanuit vrijheid vanuit jouw diepste zijn? Boek dan een gratis sessie om kennis te maken met mij!

In 2023 heb ik bij Jolanda de opleiding tot spiritueel begeleider gevolgd en dit voelde zo kloppend. Dit is wat ik hier op aarde te doen heb. Ik ontdekte dat ik zoveel dingen op het spirituele vlak al deed maar nooit voor durfde uit te komen… Daarnaast heb ik in 2023 de opleiding tot energetisch gezinstherapeut gevolgd en ben ik gestart met de opleiding tot TATTVA therapeut. Ik volgde allerlei cursussen die met spiritualiteit en multidimensionaliteit te maken hadden omdat ik hier echt intens van genoot. Ik voelde mij steeds meer in verbinding en vrijer en kwam steeds meer tot bloei. Het spirituele groeien vind ik heerlijk!

 

De vraag om de community Spiritueel Groeien over te nemen van Jolanda kwam dus ook op het perfecte moment. Zoals ik de afgelopen jaren wel geleerd hebt, alles komt op het juiste moment! Wanneer ik er klaar voor was om ook andere te laten genieten van het spirituele groeien kwam het bedrijf ‘Spiritueel Groeien’ vanzelf op mijn pad. En dat vind ik zo mooi! En ik gun jou ook om vanuit deze flow te leven en daar help ik je natuurlijk heel graag bij!

Wanneer ik met alle energetische en spirituele tools aan de slag ga voel ik mij helemaal in mijn element. Ook de TATTVA kaarten waarmee ik heb leren werken afgelopen jaar vind ik een hele bijzondere en magische tool die jou kunnen helpen bij jouw reis. Ik wordt zo enthousiast van wat de kaarten jou kunnen vertellen, en hoe deze kaarten jou kunnen helpen op jouw reis.

 

Op de pagina healings vind je welke healings ik voor jou kan doen.
En op de pagina readings vind je welke readings ik voor jou kan doen.
Wil je zelf aan de slag gaan om persoonlijk & spiritueel te groeien? Kijk dan bij cursussen, trainingen en trajecten. 

 

En woon je nu niet in de buurt? Ook dat is geen probleem. Energie gaat door alles heen, dus ook op afstand kan ik je helpen! 

TOOLS WAAR IK MEE WERK

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.